Vårruset

Vårruset är nytt för i år och är en löparfest. Syftet är att vi vill uppmana till vardagsmotion, lust att röra på sig samt skapa en gemensam rolig happening för våra elever på skolan.

Detta kommer gå av stapeln fredagen 21 april.

Eleverna kommer att springa/gå så många varv de hinner runt skolan - på 20 minuter. Alla elevers varv räknas och tillslut har klassen kämpat ihop en mängd varv tillsammans.

Det är bra att ta på sig lämpliga kläder att springa i, gymnastikskor och idrottskläder.

Är det någon anhörig som vill delta i loppet eller bara vara med och heja på - är ni varmt välkomna.

Samling & Starttider

Årskurs F-1 och FBK: Uppvärmning klockan 08.30. Loppet startar klockan 08.40-09.00.

Årskurs 2-3 och Grundsärskolan: Uppvärmning klockan 09.05. Loppet startar klockan 09.15-09.35.

Årkurs 4-6: Uppvärmning klockan 10.15. Loppet startar klockan 10.25-10.45.