Antal: 13

Skolkurator

Jag som arbetar som skolkurator på Bandhagens skola heter Lina Eriksson. Från och med januari 2021 vikarieras Lina av Jakob Rosenvind.

Elevhälsoteam

Elevhälsoteamet på Bandhagens skola träffas varje vecka och består av

• Stetoskop

Senaste nytt om coronaviruset

Här hittar du länkar till myndigheter och information från utbildningsförvaltningen Here you will find links to authorities and information from the education administration

Elevhälsan

På alla skolor ska det finnas ett Elevhälsoteam vars uppgift är att bidra till att skapa en så positiv lärandesituation som möjligt för alla elever på skolan

• Stetoskop

Skolsköterska

Jag som arbetar som skolsköterska heter Diana Al-Sabti och finns på skolan måndag till torsdag 08.00-15.00 samt fredag 08.00-13.30

• TimeTimer

Specialpedagogik

På Bandhagens skola arbetar fyra speciallärare och en specialpedagog som är knutna till grundskolans samtliga årskurser F-6. På skolan finns även tre speciallärare som arbetar på grundsärskolan.

• Snällkalendern

Socialpedagog

Vi som arbetar som socialpedagoger på Bandhagens skola heter Elin Walkin, Rebecka Koskinen och Maria Bennysdotter

Vårruset

Vårruset är nytt för i år och är en löparfest. Syftet är att vi vill uppmana till vardagsmotion, lust att röra på sig samt skapa en gemensam rolig happening för våra elever på skolan.

• Varför välja vår skola

Detta textstycke är en ingress. För att formatera till ingress, markera och välj blockstil: "Ingress". Ingressen formateras då enligt förutbestämt manér.