Till innehåll på sidan

Ny rektor

Rektor Ylva Wikman går i pension och ny rektor blir Pia Nyström.

Hej alla elever, vårdnadshavare och medarbetare

Våren har precis anlänt och vi har redan börjat planera för nästa läsår. 

Som en del kanske redan vet så kommer jag att gå i pension i sommar. Men jag kan redan nu presentera min efterträdare. Er nya rektor heter Pia Nyström och hon kommer att börja sitt arbete på Bandhagens skola den 1 augusti. Hon kommer närmast från Södermalmsskolan. Pia har skrivit ett presentationsbrev där hon berättar lite om sig själv och sina tankar för framtiden. 

Jag känner mig trygg i att lämna över Bandhagens skola i hennes händer och önskar henne all lycka med jobbet hos oss. 

Ha nu en riktigt skön helg i vårsolen. 

Vänliga hälsningar, 
Ylva Wikman, rektor 

 

Hej,

Jag heter Pia Nyström och det är med stor glädje och spänning som jag kommer att ta mig an uppdraget som rektor på Bandhagens skola i augusti.

Jag är uppväxt på Ekerö och sedan många år bor jag i Midsommarkransen. Jag älskar bland annat fotboll och att resa. Att upptäcka olika delar av världen, förstå dess kultur och historia har alltid varit ett stort intresse och en av anledningarna till att jag utbildade mig till lärare i SO-ämnena. 

Jag arbetade som lärare i många år, innan jag för 8 år sedan blev biträdande rektor på Södermalmsskolan och där har jag arbetat sedan dess. Under mina år som skolledare har jag haft förmånen att få leda verksamheter inom alla stadier, från förskoleklass till årskurs 9 i grundskola och grundsärskola, samt tillhörande fritidshem.

Jag har hört mycket gott om Bandhagens skola, dess verksamhet och utveckling. Jag ser fram emot att fortsätta detta arbete gemensamt med er; personal, elever och vårdsnashavare. Elevers trygghet, utveckling och framgång står alltid i centrum för mig och jag anser att det är tillsammans som vi åstadkommer detta.

Vi ses snart.

 

Med vänlig hälsning,

Pia Nyström

 

 

 

 

Dela: