Fritidshem

Antal: 8

• Fritidsklubb

Fritidsklubben, ligger i ett separat rosa hus ovanför idrottshallen, tar emot elever från årskurserna 4-6. Fritidsklubben är en öppen verksamhet.

• Trolle

Fritidshemmet Trolle ligger en halv trappa ner i Bandhagens skolas E-hus. Eleverna på Trolle kommer från klasserna F-2.

• Skutan

Fritidshemmet Skutan ligger en våning upp i Bandhagens skolas F-hus. Våra elever kommer från årskurserna F-3.

• Galaxen

Fritidshemmet Galaxen ligger i den nedre delen av F-huset och där går elever från årskurs 3.

• Pärla i handen

Grundsärskolans fritidshem Pärlan

Grundsärskolans fritidshem Pärlan ligger en halv trappa ned i Bandhagens skolas E-hus. Personalen på Fritidshemmet Pärlan arbetar i nära samarbete med Bandhagens grundsärskolas lärare och deltar i den dagliga undervisningen.

• Fritidsverksamhet

Till Bandhagens skola hör fritidshemmen Trolle, Skutan och Solskenet med elever från förskoleklass till årskurs 1 och 2. I årskurs 3 börjar eleverna på fritidshemmet Galaxen.

• Fritidshem

Till Bandhagens skola hör fritidshemmen Trolle, Skutan och Solskenet.

Fritidshemspersonalen på Bandhagens skola arbetar utefter läroplanens mål och riktlinjer och skolverkets allmänna råd.