Grundsärskolans fritidshem Pärlan

Grundsärskolans fritidshem Pärlan ligger en halv trappa ned i Bandhagens skolas E-hus. Personalen på Fritidshemmet Pärlan arbetar i nära samarbete med Bandhagens grundsärskolas lärare och deltar i den dagliga undervisningen.

Vi agerar som elevernas förlängda arm under dagarna och hjälper till med allt från att träna färdigheter och påklädning – till samspel, pyssel, lek och mycket mera. Under dagens alla aktiviteter ligger fokus på varje elevs specifika och unika behov.

På Pärlan bedriver vi också skapande verksamhet; vi spelar spel och fotboll, leker med tågbana och bilar, bygger Lego och promenerar i närområdet för ökad lokalkännedom. På Pärlan finns också tillgång till ett Fun Table, ett interaktivt bord som liknar en väldigt stor lärplatta. Vi arbetar även med Röris och PS3 Move för ökad kroppskännedom. På loven gör vi utflykter till olika parker, friluftsområden och bad.

Varje dag serveras mellanmål i skolrestaurangen.

Vi hälsar alla föräldrar varmt välkomna att kontakta och besöka oss.

E-post: grundsarskola@stockholm.se

Vid sjukdom/frånvaro

Ring och meddela oss direkt på morgonen på telefon: 076-124 88 68.

(Fritidshemmet Pärlan har gemensamma planeringsdagar med all personal på Bandhagens skola och håller då stängt. Information om detta lämnas i god tid.)

Föreståndare

Niklas Ren

Personal

Niklas, Elin (föräldraledig), Samira, Araya, Frida, Joel, Matilda, Josefin och Joanna