Viktiga blanketter

Ansökan om ledighet för elev

• Om en elev behöver vara ledig på Bandhagens skola så måste du som vårdnadshavare ansöka om ledighet.
  • Blankett för ledighetsansökan kan hämtas på skolan. Du kan också ladda hem blanketten och fylla i dina uppgifter direkt i dokumentet och sedan skriva ut. Blanketten heter Ansökan om ledighet för elev i grundskola.

Adressändring

• Blankett för adressändring kan hämtas på skolan. Du kan också ladda hem blanketten och fylla i dina uppgifter direkt i dokumentet och sedan skriva ut. Blanketten heter Adressändring.

Ansökningsblankett till kommunal grundskola

• Denna blankett är avsedd för dig som söker kommunal skola (åk F - 9).
  • Blankett för ansökan kan hämtas på skolan. Du kan också ladda hem blanketten och fylla i dina uppgifter direkt i dokumentet och sedan skriva ut. Blanketten heter Ansökan till kommunal grundskola.

Ansökan för elever bosatta i annan kommun

• Denna blankett är till för elever bosatta i annan kommun som ansöker om plats i en skola i Stockholm.
  • Blankett för ansökan kan hämtas på skolan. Du kan också ladda hem blanketten och fylla i dina uppgifter direkt i dokumentet och sedan skriva ut. Blanketten heter Ansökan för elever bosatta i annan kommun.

Försäkringar

• Alla barn och elever upp till 24 år som går i Stockholms stads skolor är olycksfallsförsäkrade genom försäkringsbolaget S:t Erik Försäkrings AB.
  • Försäkringen gäller dygnet runt för skol- och förskolebarn.
  • Om barnet eller eleven råkar ut för en skada är det vårdnadshavaren eller eleven själv som anmäler skadan. Blankett för skadeanmälan finns på S:t Eriks försäkrings webbplats.