Stockholms Skolwebb

På Stockholms Skolwebb kan du som vårdnadshavare aktivt följa ditt barn i skolan och kommunicera med ditt barns lärare.

Inloggning till skolwebben

Här har du som vårdnadshavare möjlighet att

• ta del av LUS; läsutvecklingsschemat
  • se barnets närvaro/frånvaro
  • ta del av IUP; Individuella utvecklingsplaner: skriftliga omdömen, framåtsyftande planering
  • ta del av pedagogiska planeringar i olika ämnen
  • kommunicera genom meddelanden eller e-post med barnets lärare

För att få tillgång till denna tjänst måste du ha ordnat Bank ID/e-legitimation genom din bank eller från Telia. Det går även att logga in om du har ett Tjänstekort från Stockholm stad (Volvo IT inloggning).

Inloggning till skolwebben kan även göras längst ned i sidfoten - Populära sidor. Där väljer ni Medborgarinloggning (ligger i fliken bredvid) eller Tjänstekortsinloggning på första sidan. Om ni väljer Tjänstekort ska ni ha loggat in på datorn med den.

Inloggningshjälp/support

Vårdnadshavare/Medborgare

______________________________________________________________________________

ELEVERNA loggar in med användarid och lösenord som de har för att komma in på datorerna på skolan. De kan även logga in hemifrån. Där finns bl a Nationalencyklopedin och andra bra resurser att tillgå.