Skutan

Fritidshemmet Skutan ligger en våning upp i Bandhagens skolas F-hus. Våra elever kommer från årskurserna F-3.

Fritidshemmets övergripande målsättning är att eleverna ska känna trygghet – såväl med oss vuxna som med varandra. Vi vill att eleverna ska bli sedda varje dag och uppmuntrar dem till att ta egna initiativ till lekar och annan sysselsättning. Vi tror att leken har stor betydelse för barnens utveckling och lärande. Kontakten med föräldrar och familj är också mycket viktig.

På fritidshemmet Skutan har vi skapande verksamhet som pyssel, bakning, måleri med mera. Vi använder skolans gymnastiksal till rörelselekar och är ute varje dag och spelar fotboll, basket och andra lekar.

Varje dag serveras mellanmål i skolrestaurangen.

Personalen på fritidshemmet Skutan arbetar i nära samarbete med skolans lärare och deltar i den dagliga undervisningen.

Vi hälsar alla föräldrar varmt välkomna att kontakta och besöka oss.

Telefon: 08-508 488 43, mobil: 076-129 02 35

Vid sjukdom/frånvaro

Ring och meddela oss direkt på morgonen på telefon: 08-508 488 43.

Våra öppettider

Vardagar 07.30-17.00.

(Fritidshemmet Skutan har gemensamma planeringsdagar med all personal på Bandhagens skola och håller då stängt. Information om detta lämnas i god tid.)

Frukost

Serveras från 07.40-08.05 i skolrestaurangen där det alltid finns en vuxen med.

Föreståndare

Andreas Jönsson