Galaxen

Fritidshemmet Galaxen ligger i den nedre delen av F-huset och där går elever från årskurs 3.

Fritidshemmet Galaxen kännetecknas av en trygg och positiv miljö där alla känner sig välkomna att delta i de aktiviteter som anordnas. Vi stärker elevernas självkänsla, bland annat genom att uppmuntra, berömma och finnas till hands närhelst barnen behöver oss.

Ett vårdat språk står i fokus för den dagliga verksamheten. Den fria leken – såväl inomhus som utomhus – är en viktig del av fritidshemstiden. Vi erbjuder olika skapande verksamheter som drama, målarverkstad, pyssel, lek, spel, utflykter samt skapande verksamhet av allehanda slag.

Varje dag serveras näringsriktiga mellanmål i skolans matsal.

Personalen på Fritidshemmet Galaxen arbetar i nära samarbete med skolans förskolelärare och deltar i den dagliga undervisningen.

Vi hälsar alla föräldrar varmt välkomna att besöka oss.

Telefon: 08-508 488 42, mobil 076-12 488 42

Vid sjukdom/frånvaro

Ring och meddela oss direkt på morgonen på telefon: 08-508 488 42.

Våra öppettider

Vardagar 07.30-17.00.

(Fritidshemmet Hajen har gemensamma planeringsdagar med all personal på Bandhagens skola och håller då stängt. Information om detta lämnas i god tid.)

Frukost

Serveras från 07.40-08.05 i skolrestaurangen där det alltid finns en vuxen med.

Frunze, Alan, Marina och Nancy